Metain B.V. is opgericht in 1995 na een doorstart van Unifix Holland. Wij leveren alleen hoogstaande producten vanuit een unieke full service invalshoek. Wij zijn een doorgewinterde en dynamische organisatie die met twee benen stevig op de grond staat. Wij zijn een begrip in de regio, maar ook daarbuiten!

Met ons breed palet aan producten kunnen wij iedereen van dienst zijn. U bent bij ons dus altijd in goede handen wat uw wens ook is! Iedereen in de branche kan bij ons terecht. Ook bijvoorbeeld voor technische ondersteuning. Onze gemotiveerde vertegenwoordigers kunnen u op kantoor of op de bouw bezoeken om hun kennis met u te delen en zo te kijken naar een passende oplossing voor de uitdaging waar u voor staat.

Wij hebben een passie voor meedenken met onze klanten en zien dat als onze belangrijkste missie. ​ Onze ambitie hebben wij nooit verloren. Daarom zijn wij constant onafhankelijk en vernieuwend bezig. ​ Natuurlijk zijn wij daarnaast ook erg maatschappelijk betrokken en hebben wij oog voor het milieu. Wij vinden duurzaamheid een must en streven ernaar bij te dragen aan een betere wereld.

Metain B.V. is er trots op klanten te voorzien van producten, benodigdheden en ondersteuning van de hoogste kwaliteit.

Wij helpen u graag om uw klusprojecten te voltooien, van grote bouwwerken, renovaties tot snelle doe-het-zelfactiviteiten. Bekijk ons assortiment om te zien wat wij voor uw volgende project te bieden hebben. ​