Kunststof
Kunststof

Kunststof

Kunststof Bevestigingsmateriaal

kunststof

Kunststof is één van de meest gebruikte materialen in de bouw, maar ook particulieren weten kunststof materialen vaak te vinden. Kunststof is een niet natuurlijk materiaal en wordt gemaakt van aardolie. Velen denken dat kunststof en plastic hetzelfde zijn, maar dit is niet het geval. Plastic is een kunststof, maar niet elke kunststof is een plastic. Kunststof is een erg populair materiaal en wordt overal in de wereld gebruikt.

Bij Metain hebben wij een breed assortiment op het gebied van kunststof hulpmiddelen. Van kunststof pluggen tot kunststof kabelklemmen: bij Metain vindt u het allemaal! Heeft u vragen over een bepaald product? Neem dan contact op met onze klantenservices. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Kunststof Hulpmiddelen

De kunststof hulpmiddelen van Metain helpen u bij het voltooien van uw klusproject. Wilt u iets ophangen? Maak dan gebruik van onze kunststof pluggen. Wanneer u bezig bent met het wegwerken van kabels, kunnen onze kunststof kabelklemmen u hier mogelijk bij helpen.

Kunststof Pluggen

De meest bekende kunststof pluggen zijn de pluggen van Uni-Fix. De kunststof pluggen van Uni-Fix worden ook wel omschreven als een vierweg plug. Deze kunststof pluggen zijn universele kunststof pluggen en worden toegepast in verschillende materialen zoals: beton, kalkzandsteen, baksteen, gipsblokken, poruzo, cellenbeton en gipsplaat. Voor licht en middelzwaar montagewerk heeft Metain ook de Nylon plug. Deze kunststof pluggen zijn van topkwaliteit en helpen u met het ophangen van schilderijen, lampen, maar ook zwaardere producten als toiletten. De Nylon pluggen kunnen niet ontbreken tijdens werkzaamheden.

Kunststof Kabelklemmen

Bij het wegwerken van kabels wordt er vaak gebruik gemaakt van kunststof kabelklemmen. Metain biedt vele verschillende kunststof kabelklemmen aan. Hierdoor is er altijd wel één die geschikt is voor uw project. De kabelklemmen zijn er in verschillende maten en kleuren. De kunststof kabelklem kan gematcht worden met de kleur waar de kabelklem aan bevestigd wordt.

Kunststof Opendrukzadel

De kunststof opendrukzadels van Metain zijn ideaal voor de montage van elektraleidingen en hebben een extreem hoge klemkracht. Ze zijn verkrijgbaar voor leidingen van 16mm t/m 40mm. De beugels zijn gemakkelijk onderling koppelbaar en zijn KEMA gekeurd.

Heeft u vragen over onze kunststof hulpmiddelen? Of wilt u sparren over een project waar u mee bezig? Neem dan contact op met onze klantenservices. Onze medewerkers helpen u graag verder met het voltooien van uw klusproject!

Er zijn 84 producten.

Item 1-12 van 84 in totaal item(s)
Actieve filters