Slagpennen
Slagpennen

Slagpennen

Slagpennen

Slagpen

De slagpen is een ideaal gereedschap wanneer u op zoek bent naar een manier om ankers te monteren of demonteren. Samen met een hamer kunt u eenvoudig deze klus uitvoeren. Slagpennen zijn de ideale oplossing om slagankers op een snelle en eenvoudige manier te monteren. Bij ons kunt u terecht voor verschillende maten slagpennen, variërend van m 6 tot m 12.

Voor harde bouwmaterialen, zoals beton en verschillende steensoorten, is een slagpen het perfecte middel. Na het inslaan zit alles op zijn plek, maar ook indien u later besluit om te demonteren heeft u na het demonteren geen last van uitstekende voorwerpen. Het demonteren kan een stuk gemakkelijker en door het demonteren zal er ook geen onnodige schade optreden. Hierdoor zou u eventueel de materialen weer kunnen gebruiken voor een andere klus!

Met een hamer en slagpen kunt u het slaganker diep toebrengen, zodat deze door expansie vast blijft zitten. Hierdoor zit alles goed op zijn plek en zal dit langdurig zo blijven. Dit voordeel komt doordat de spanning in en op het hout langzaam wordt verdeeld en uiteindelijk volledig zal worden verdeeld. Door deze methode kunt u na het boren bijvoorbeeld eenvoudig houtwerk aan een stenen muur vastmaken, zonder dat er bijvoorbeeld scheuren optreden. Deze methode wordt daarnaast bijvoorbeeld ook gebruikt voor lage plafonds, ventilatie bouw en elektrische installaties.

Zowel slagpennen als slagankers kunt u via onze website verkrijgen in verschillende maten. Indien u niet zeker weet welke maat geschikt is voor jouw klus, dan kunt u altijd contact opnemen via de chatfunctie. Ook staan wij via de telefoon en e-mail voor jouw vragen klaar.

Actieve filters