Schroeven
Schroeven

Schroeven

Schroeven

Schroeven

Schroeven en bouten zijn vaak onmisbaar tijdens het bouwen. Zonder schroeven heeft een bouwwerk een korte levensduur en bovendien zou het zeer gevaarlijk zijn. Zoals u aan ons assortiment kunt zien zijn er enorm veel verschillende soorten schroeven. Elke schroef heeft zijn eigen specialiteit en kwaliteit. Zo zijn er bijvoorbeeld gipsplaatschroeven en rvs schroeven, die beiden zeer geschikt zijn voor de betreffende materialen.

Wanneer u op zoek gaat naar de juiste schroeven is het belangrijk dat u weet welke maat u moet hebben en voor welk materiaal de schroef geschikt moet zijn. Schroeven voor gipsplaten zijn bijvoorbeeld zo gemaakt dat de schroef de gipsplaat heel laat en toch stabiliteit kan bieden.

Indien u de schroef gaat gebruiken voor houtsoorten, is de betreffende houtsoort ook belangrijk. Hardhout vraagt bijvoorbeeld om een ander soort schroef dan de minder harde houtsoorten.

Een schroef die tijdens het klussen veel wordt gebruikt is de spaanplaatschroef. Deze schroef is geschikt voor verschillende toepassingen. Dit komt mede doordat de spaanplaten een veel gebruikte materiaalsoort is, wat ook geldt voor OSB-platen. Deze platen zijn multifunctioneel en zijn makkelijk wanneer u bijvoorbeeld een vloer of tussenmuur snel wilt maken. Spaanplaatschroeven werden vroeger houtschroeven genoemd en zijn zowel geschikt voor binnens- als buitenshuis.

Indien u deze schroef buiten wil gaan gebruiken, is het verstandig om een verzinkte variant te gebruiken. Dit bevordert de duurzaamheid van de schroef en zorgt ervoor dat u er voor een langere tijd niet meer naar om hoeft te kijken. Spaanplaatschroeven zijn één van de vele soorten die in ons assortiment te vinden zijn. Voor elke klus hebben wij de juiste soort schroef, waarbij u de keuze heeft uit zowel goedkopere als kwalitatief hoogwaardige opties. Voor de doe-het-zelver en de professionele klusser dus genoeg keuze voor de juiste prijs en het juiste resultaat!

Er zijn 503 producten.

Item 1-12 van 503 in totaal item(s)
Actieve filters